Kontakt

Naše usluge

Moderna rješenja koja unaprjeđuju vaše poslovanje

Naše usluge

Web razvoj

Želite povećati prodaju ili pak dobiti nove klijente? A možda vam je samo potreban kvalitetan brending? Ključ je online prisutnost vašeg poduzeća!
Moderan i responzivan dizajn te vrhunski performansi karakteriziraju naše:

  • web stranice
  • web portale
  • web shopove
  • web aplikacije
  • wordpress / woocommerce predloške

Naš web development temeljimo na kreativnosti i tehničkom znanju, iskustvu i inovacijama. Uvijek idemo ukorak sa suvremenim tendencijama kako bismo ostvarili vaše ciljeve.

 

UX&UI

Pregledna, jednostavna, responzivna, motivirajuća. Vaša web stranica mora biti podređena posjetiteljima i pružiti im najbolje moguće korisničko iskustvo.

Oni koji dolaze na vašu web stranicu su oni kojima želite prenijeti svoju poruku i koje želite angažirati. Kako onda možete posjetitelje pretvoriti u kupce i klijente?

UX (user experience) i UI (user interface) objedinjuju metode kojima se postiže zadovoljstvo korisnika koji su u interakciji s vašim proizvodom i uslugom. Mi znamo kako ih primijeniti na vašoj web stranici za najbolje rezultate.

SEO

Na današnjem online tržištu konkurencija je velika – postoje brojna poduzeća koja nude iste proizvode i usluge kao i vi.

Imajući na umu da većina potencijalnih kupaca i klijenata pretražuje sadržaj putem internetskih tražilica, jasno je da sebe morate dovesti na sam vrh rezultata pretraživanja. Jer tko još provjerava drugu stranicu Google rezultata?

Optimizacijom obuhvaćamo niz postupaka pomoću kojih vas usklađujemo s Google algoritmom. Na ovaj način vašu web stranicu smještamo u sam vrh rezultata.

Naše reference

Ne morate vjerovati samo našim riječima. Uvjerite se u kvalitetu naših radova kroz primjere uspješnih projekata koje smo proveli!

Kontaktirajte nas

Jeste li spremni za viši nivo poslovanja? Kontaktirajte nas i krenimo zajedno u digitalnu budućnost!